Auto Blubber Woudrichem 1 2 Spijk 2

01-05-2011 - KEIJENBORG

Door een redelijke schade in de finale van Keijenborg heb ik geen tijd gehad om het verslag van deze wedstrijd te schrijven, daarom nu met een kleine vertraging;

1e Manche gestart vanaf de eerste rij  met als gevolg een redelijk simpele overwinning zonder problemen.

In de 2e manche werdt er gestart vanaf de 2e startrij, waarin ik een redelijke start had vanaf de buitenzijde.

Na de 1e en 2e bocht te hebben gehad waren de langzamere auto`s ingehaalt en kon de jacht beginnen, de nummers 6, 5 en 4 duurde niet al te lang, maar de nummer 3 was een tandje te moeilijk om intehalen op deze toch zeer technische baan, met als resultaat een toch zeer nette 4e plaats.

De 3e manche was de startplaats in de 3e rij , wat het resultaat voor een goede klassering toch moeilijk maakt. Maar toch na een zeer goede start lag de Delta na 2 bochten op een 5e plek, waarna de opmars kon beginnen. Met als uiteindelijk resultaat een 3e positie.

Met deze manche uitslagen kon ik als 2e naar de finale. In de 1e bocht nam de Delta de koppositie en kwammen de Astra van Eelderink en de Audi van Hemmelder redelijk dichtbij. Eelderink had in de laatste bocht meer snelheid waardoor hij als 1e het rechte eind kon opkomen. Toen kwamen er voor de Delta de problemen, door een losgeraakte stuuras begon de Lancia  te slingeren met als gevolg een aanrijding met de Audi van Hemmelder waardoor de finale over was en het uiteindelijke resultaat was een teluurstellende 13e eindpositie.

Schade; deurstijl 5 cm naar binnen, deur plat, spatbord afgeschreven en het naafhuis gescheurd.

Echter na 2 avonden sleutelen stond de Delta weer recht  op de wielen en was het plaatwerk weer recht genoeg om 7 Mei  naar ysselsteyn te vertrekken voor de 1e NK van 2011

Gr Erwin

 

« Terug naar overzicht