Auto Blubber Woudrichem 1 2 Spijk 2

13-06-2011 - HOLTERHOEK

Op de 2e Pinksterdag werd er afgereisd naar de Holterhoek in de achterhoek op de keiharde kleibaan bij de camping.

1e manche ging perfect en kon het tempo hoog houden, waardoor Jan van Eerden in z`n kever mij pas in de 4e ronde me in kon halen. Verder was de weerstand minimaal en kon alleen gerben paus me redelijker wijs nog op enige afstand volgen.

In de 2e Manche moest ik vanaf de 2e rij starten en kon al direct in de 1e bocht de leding nemen en heb die ook niet meer afgegeven waardoor het een opzich een makkelijke race voor mij werd.

De 3e manche werd een heel stuk lastiger omdat er nu aale snelle jongens in de zelfde groep zaten en dat ik vanaf de 3e rij moest vertrekken. Na een paar leuke gevechten op de baan zat er voor mij niet meer in dan een 4e plaats.

En met de manche uitslagen van 2-1-4 mocht ik me als 3e op het startveld begeven en koos voor positie nummer 2.

De FINALE; Na een valse start door de starter die eerst de lamp uitdeed en daarne het 10 sec. bordje omhoog, was mijn concentratie een beetje van slag waardoor ik mijn herstart een beetje verprutste. it kon ik de eerste 2 ronden weer redelijk rechtzetten, maar zoals de laatste wedstrijden bij de RAMO ging er nu weer iets verkeerd in de finale; alle ophangpunten van de ophanging links achter braken af waardoor de Lancia door z`n hoef zakte en de wedstrijd over was voor de Delta die het overigens zeer goed heeft gedaan na alle tegenslagen van de afgelopen wedstrijden.

Na het lenen van 2 Uni-bolts van Gerwin Bultink en Erik Ankersmid kon de Delta toch op 4 wielen de kar in om naar huis te gaan; Gerwin en Erik bij deze nog bedankt.

Gr Erwin

Tot de volgende wedstrijd

« Terug naar overzicht