Auto Blubber Woudrichem 1 2 Spijk 2

25-04-2011 - MEDDO

Hier het eerste verslag van deze site;

Wat was het warm vandaag.

In totaal waren er 10 toerwagens die meededen in onze klasse, een paar oude bekende en enkele vreemde rijders.

1e Manche;

Startend vanaf de eerste rij had ik kopstart  tot de eerste bocht, hierna kwam Jan van Eerden mij in z`n Kever voorbij en was voor mij ook niet meer te houden. 2 andere concurenten kon ik redelijk makkelijk achter me houden met als resultaat een mooie 1e manche met de vernieuwde Delta.

2e Manche;

Hierin moest ik vanaf de 3e rij starten met als resultaat dat ik als 3e de 1e bocht inging met van Eerden en Paus in de Justy voor me. Na meerdere ronden achter de Justy te zitten merkte ik al snel dat inbhalen op deze baan zeer moeilijk is en daarom was ik ook zeer tevreden met de 3e plaats.

3e Manche;

Nu startend vanaf de 2e rij kon ik mijn directe concurenten al voor de 1e bocht aftroeven na een goede start, met redelijk gemak heb ik toen deze manche uitgereden en weer als 2e gefinisht. Op naar de finale!

Finale;

De finale was ongeveer het zelfde als de Manches met als uitzondering de afwezigheid van Paus in deJusty (bak of motorproblemen?) Met v Eerden na de 2e ronde op dikke voorsprong kom ik de dikke audi 100 va Equipe Arkes goed van me afhouden tot in de een na laatste bocht  waar  een achterligger nog bijna mijn 2e plaats koste, maar ik had nog net genoeg over om de 2e plkaats voor me op te eisen.

Met als afsluiting; 

Het was een mooie dag om te crossen, ik ben zeer tevreden met alle nieuwe aanpassingen aan mijn auto, maar er blijven altijd puntjes voor verbetering(bij de auto maar ook mezelf).

Op naar Keijenborg waar het gaat voor het HACC-kampioenschap. 

 

« Terug naar overzicht